имам alfa 146 ts/1.4i /98г. требва ли да има кора под двигателя,щото като вдигна капака и гледам на долу виждам пътя,а като чета теми маи требва да имам,и ако може кажете кви пари е,да си търся или ако има някой от вас покрая монтана да пише,може да я спазариме
Известие
Collapse
No announcement yet.
кора за алфата
Collapse
X
-
Файда има колега !
1 Невлизат прахоляци в двигателното
2 Невлиза вода в същото
3 Можеби малко звукоизолира
Мисля ,че на тс ите има а на боксерите не и все пак не е полка за умиране ако нямаш !Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениеима ,има аз моята 10-тина пъти я поправям,но си я пазя щот никаде няма
Comment
-
Няма невъзможни неща !
Ако имаш мерак можеш да си направиш отливка или да преправиш някоя от друг автомобил която долу горе пасва на твоя !
Аз на моята си монтирах подкалници отзад ,заводски такива няма ползвах от по-стар модел 33 предни естественно и резултата е налице , не се събира кал над капачката за бензина "там и е слабото място " и затова така гният покрай капачката !
Имаше един епизод на "Топ Гиар" в който си копуваха коли амфибии ,за суша и вода и едната беше някакъв американски пикап който целия беше натъпкан със полиоретанова пяна,че да седи над водата
ако искаш може да ползваш идеята
само дето малко понамирисва и понапушва като загрее двигателя !
Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
-
Има един сайт, от който може да си направиш поръчка, но за жалост точно за 145 и за GTV няма... засега
http://www.avtokori.com/types/alfa-romeo.php
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениеоглеждах на 166,има шанс за преправяне почти си пасва с 145
Comment
-
Първоначално публикувано от crashboy Покажи съобщениеа на 146 дали ще пасне166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Е да, но за боксер шанс май няма ?!
Comment
-
Според книжката кора си има, друг е въпроса, че поради някакви незнайни причини, тез кори изчезват. Както и да е. Кора всеки може да си направи и сам. Аз дори качих едно чертежче със приблизителни размери в раздела "клуб картер", как да си направи всеки кора.
Last edited by phoenix; d.m.y г., 17:27.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
Comment